5 по Рихтер


Новини, свързани с появите и изявите на моя милост в предаването „5 по Рихтер“ по ТВ7.

Вън от факта, че на екран всеки трябва да прави онова, което счита за правилно и смслено, макар това да е същността на всяка медийна изява, бих бил особено щастлив, ако не просто получа няколко мнения, в които да огледам работата си, а тук или по електронната поща получавам предложения за теми.

Няма да престана да се забавлявам в студиото, както правим всички в предаването… или поне мнозинството се опитваме. Не съм специалист по историята от Адам и Ева до тази сутрин; от Ванкувър до Владивосток. Въпреки това бих опитал да бъда, до степента, до която съм в състояние, полезен на всеки интерес към миналото – било с екранно присъствие, било с друго

Не, че словоблудството няма ценност само по себе си. Иска ми се онова, което правя, да има диалогичен елемент. Тъй като нямаме пряка връзка със зрителите по време на предаването, намерих тук и този алтернативен път към аудиторията. Професионално произхлждам не от журналистическата гилдия, а от университетската, поради което за мен диалогът е начин на живот.

Ето защо – да говорим! Да обсъждаме и да предлагаме!

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.